Fázni vagy nem fázni ? – Heti Szemle

Kedves olvasók, ez itt a heti szemle, a Viszont.hu hétvégente jelentkező szemlézője, melyben a héten megjelent cikkeket fogjuk röviden áttekinteni.

Észtországban a tél igencsak kemény szokott lenni. A Bélaváry család mégis odaköltözött, hogy a világ egyik legrégebbi patikájában készítsen gyógyírt a szerelmi bánatra. Kijevben is készülnek a télre, a jód mellett a tűzifa az egyik legkelendőbb árúcikk. Portugáliában viszont a hidegebb napokon is plusz 10 fok van, ennek ellenére a helyiek nagykabátban, vacogva járnak kelnek. Bárcsak Béla bácsi is valahol délebbre lakna, akkor talán nem lenne százezeres gázszámlája, és ami még fontosabb: Tardos Jánost se kínozná többé a nejlonparaszt. A hideget valójában egy fűtött moziban tudjuk a leginkább elviselni, ahol kellemes 22 fokban nézhetjük végig Frank Capra sarkköri filmjét, mely a hollywoodi filmkészítés aranykorának egyik ikonikus terméke. Immáron Liz Trussnak is bőven lesz ideje filmeket nézni, és még a fűtés miatt sem kell aggódjon, hiszen a toryk – 44 fagyos nap után –  úgy döntöttek, hogy melegebb éghajlatra küldik a britek rekorder (volt) miniszterelnökét.

Értesülj elsőként a Viszont.hu legfrissebb híreiről!

Ha biztosan látni szeretnéd a viszont.hu posztjait,

  1. akkor a Facebook oldalon a fej részben klikkelj a jobb oldali három pontra!
  2. Ekkor megjelenik egy legördülő menü, ahol a “Követési beállítások”-ra kell kattintani,
  3. itt pedig a “Kedvencek”-re, végül legalul a kék “Frissítés” gombra és ezzel kész!

Ezután a posztjaink a a hírfolyamodon feljebb fognak megjelenni és nem maradsz le róluk. Köszönjük, ha így teszel, ezzel nagyon sokat segítesz nekünk! Cserébe ígérjük, hogy a korábbiaknál is érdekesebb írásokkal fogsz találkozni! 

Mennyire tetszett Önnek ez a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a cikket.