Kik vagyunk?

viszont.hu online kulturális-társadalmi magazin. Olyan témákkal foglalkozunk, amelyek igazán megérdemlik az átgondolt figyelmet. Mert fontosak, érdekesek, szépek vagy jók. Mert tudnunk kell róluk, mert a normális hétköznapokhoz hozzátartoznak.

Munkatársaink, szerzőink többsége a sajtó, a művészeti élet vagy épp a tudomány különböző területein már tapasztalatot és nevet szerzett magának. Van köztünk, akinek a színház a fő hivatása, emellett szeret és tud írni, másnak pedig újságírói és szépírói munkássága párhuzamosan bontakozott ki. És várjuk az új szerzőket. Szeretnénk teret adni tehetséges fiataloknak is, akiknek honoráriummal díjazott, rendszeres megjelenési lehetőséget és szakmai mentorálást ajánlunk.

Fontos kulturális fórummá kívánunk válni. Viszont csak a legritkább estben közlünk kulturális híreket, kritikákat, programismertetéseket, hiszen erre kitűnő más oldalak léteznek már.

S mindezt miből? A viszont.hu független médium. Semmilyen állami vagy egyéb közpénzből finanszírozott támogatást nem kaptunk és nem fogadunk el. A portál a kiadó által biztosított tőkéből és hirdetési bevételéből tartja el magát. Itt, az oldal alján is lesz hirdetés, már csak ezért is örülünk és köszönjük, hogy idelátogattál… Bízunk benne, hogy itt nem hagyod abba, és elolvasod a cikkeinket is. Reméljük, nem fogsz csalódni!

a viszont.hu csapata