A legszínesebb őszi napok még Önre várnak!

A nyár vége még nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a szabadban, a kertben vagy teraszon töltött kellemes időről. Persze ha kissé hűvösebb van, jólesik egy meleg takaróba burkolózni – ez azonban gyakran kényelmetlenné válhat, nehezíti a mozgást, ki és be kell bújni újra és újra. Egyszerűbb és kényelmesebb megoldás inkább a kültéri fűtés kialakítása.

Alapvetően kétféle teraszfűtést szoktunk használni: az elektromosat és a normál PB palackról üzemelőt. Ma már mindkettő teljesítménye optimalizált, ezért olyan kis mennyiséget használnak fel, ami a megemelkedett energiaárak mellett is elfogadható. A mai hősugárzók nem csupán dekoratív megjelenésűek, hanem rendkívül takarékosak és biztonságosak is. A GLOBERO-nál rendkívül széles választék áll vásárlóink rendelkezésére: hogy könnyebb legyen választani, adunk néhány tanácsot!

Először azt kell végiggondolni, hogy a hősugárzót külső vagy belső használatra szánjuk. Zárt térben csak elektromos készüléket működtethetünk, PB gázüzemű hősugárzók, hőgombák csak nyílt térben, teraszon vagy kertben használhatóak. A második kérdés a fűteni kívánt terület nagysága. Itt érdemesebb egy kicsit túlbiztosítani magunkat: a nagyobb teljesítményű készülék használható alacsonyabb fokozaton, de a kisebb teljesítményű hősugárzóknál erősen behatárolt a teljesítmény; így előfordulhat, hogy az túlságosan is lerövidíti a használható napok számát, mert nem melegíti fel eléggé a területet. A következő eldöntendő kérdés, hogy mobil vagy fixen telepített készülékre van szükségünk? Ezt azért is fontos tisztázni, hogy a telepítés minél kisebb kellemetlenséggel járjon. Rendkívül fontos, hogy könnyen megoldható legyen az áram vételezése, a kászülék felállítása vagy felfüggesztése, és hogy a közvetlen közelben ne legyen gyúlékony anyag. Mobil készülékek esetén ez talán könnyebben megoldható. Ezek után vegyük szemügyre a készülék megjelenését, designját és ízlésünknek, pénztárcánknak megfelelő készüléket válasszunk! Ha igényli, a GLOBERO ebben is segítséget nyújt Önnek.

Elektromos hősugárzók között is választhat fix telepítésű készüléket és hordozhatót is. Előbbihez ajánljuk a Gerlitzen elektromos hősugárzó teraszfűtőt. A 7,7 kg súlyú felfüggeszthető hősugárzó egyszerű felépítésének köszönhetően szinte bármilyen környezetben kiválóan alkalmazható. Dekoratív megjelenésének és állítható függesztési magasságának köszönhetően ékessége lehet a teraszoknak és nyári konyháknak. Rögzítése állítható fali konzollal is megvalósítható. Alumínium hőtükörrel ellátott. Letisztult modern design, időjárásálló, karbonszálas, távirányítóval felszerelt elektromos teraszfűtő. Kell ennél több? A Gerlitzen kiváló lehetőség mindazok számára, akik a valódi stílust és minőséget keresik a hősugárzó kapcsán is.

Ha pedig álló elektromos kültéri hősugárzót keres, akkor a Murau nevű rendkívül elegáns készülékre hívjuk fel a figyelmét. A Murau álló elektromos kültéri hősugárzó fűtőteljesítménye 3000W – ami több fokozatban is állítható. A készülék távirányítóval rendelkezik. A fűtőszál arany fényű, a reflektor rész alumínium, a biztonság érdekében borulásérzékelővel és fekete Schott Nextrema német törésbiztos kerámiabevonatú üveg fedéss is el van látva. Időjárásálló, a megjelenése stílusos és dekorativ. A mérete:46,5×46,5×210 cm, az ára 68.900 Ft és megrendelőink otthonába mindössze 2200 Ft-os szállítási díjért juttatjuk el.

Ha pedig gáz hősugárzót szeretne, akkor a Livigno gázüzemű látvány hősugárzót ajánljuk a figyelmébe. Ennek szerkezete alumínium és INOX rozsdamentes acél szerkezet.  Edzett üvegcső, borulásérzékelő. Időjárásálló kivitel.  Normál PB gázpalackkal működtethető. Kerekekkel is rendelkezik a kényelmes mozgatáshoz. Biztonságos, egyszerű elektromos gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Szabadtéri területek, félig nyitott teraszok illetve legalább 30%-ban nyitott vagy szabadon hagyott falfelületű helységek temperálására, környezeti hőmérsékletének komfortos szinten tartására alkalmas.  Méret: 50 x 50 x 225 cm. (A PB gázpalackhoz szükséges nyomásszabályzót, reduktort  a csomag tartalmazza.)

Ha azonban ellátogat a GLOBERO honlapjára, ezeken túl még számos kiváló készüléket láthat, amik között egészen biztosan ott van az Ön igényeinek a legjobban megfelelő teraszfűtő is. Jöjjön, nézze meg a honlapunkat és mi azonnal, raktárról szállítunk Önnek, hogy családjával, barátaival minél tovább élvezhesse még a gyönyörű, színes őszi napokat a szabadban!

Értesülj elsőként a Viszont.hu legfrissebb híreiről!

Ha biztosan látni szeretnéd a viszont.hu posztjait,

  1. akkor a Facebook oldalon a fej részben klikkelj a jobb oldali három pontra!
  2. Ekkor megjelenik egy legördülő menü, ahol a “Követési beállítások”-ra kell kattintani,
  3. itt pedig a “Kedvencek”-re, végül legalul a kék “Frissítés” gombra és ezzel kész!

Ezután a posztjaink a a hírfolyamodon feljebb fognak megjelenni és nem maradsz le róluk. Köszönjük, ha így teszel, ezzel nagyon sokat segítesz nekünk! Cserébe ígérjük, hogy a korábbiaknál is érdekesebb írásokkal fogsz találkozni! 

Mennyire tetszett Önnek ez a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a cikket.