Szubjektív terek

Turbéky Eszter 2006-ban kezdett fényképeket készíteni, főiskolai évei alatt talált rá a fotográfiára. Eleinte autodidakta módon képezte magát, majd Stalter György fotósiskolájában. A MÚOSZ-t 2013-ban végezte el, ott ők voltak az utolsó OKJ-s tanfolyam.

Eszter így vall a képeiről:

„Évek óta fotózom Budapest belső kerületeit, tágabban értelmezett belvárosát. Magával ragad a város lüktetése, sokszínűsége, az ott megforduló emberek sokasága. Ezek a fotók is szinte mind a pesti oldalon készültek.

Mindig is vonzott a körülöttem lévő világ, az ember és a környezete, hiszen kölcsönhatásban vannak egymással. Egymásról mesélnek.

A fotográfia nemcsak segít számomra megismerni az embert, hanem eszköz is, amivel ki tudom fejezni a mondanivalómat, a viszonyomat a világhoz – ezek a fotók az én szubjektív tereim.”

Ha biztosan látni szeretnéd a viszont.hu posztjait,

  1. akkor a Facebook oldalon a fej részben klikkelj a jobb oldali három pontra!
  2. Ekkor megjelenik egy legördülő menü, ahol a “Követési beállítások”-ra kell kattintani,
  3. itt pedig a “Kedvencek”-re, végül legalul a kék “Frissítés” gombra és ezzel kész!

Ezután a posztjaink a a hírfolyamodon feljebb fognak megjelenni és nem maradsz le róluk. Köszönjük, ha így teszel, ezzel nagyon sokat segítesz nekünk! Cserébe ígérjük, hogy a korábbiaknál is érdekesebb írásokkal fogsz találkozni! 

Mennyire tetszett Önnek ez a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a cikket.