Karácsonyra ajándékot a GLOBERO-tól!

Mindannyian megtapasztaljuk így karácsony előtt, hogy adni, ajándékozni nagyszerű dolog. Egyérszét. Másrészt viszont jelentős gond is: migt is vegyünk, minek fognak legjobban örülni, amivel stílusosan, egyedi módon ajándékozhatunk? Ha ránk hallgat, akkor keresse fel a GLOBERO honlapját!

A GLOBERO nevét ma már mindenki ismeri aki elegáns, prémium minőségű kültéri bútorokat keres. Azonban a GLOBERO mást is kínál: stílusosan elegáns beltéri bútorokat, design tárgyakat, egyedi és művészi karácsonyi dekorációkat. Ha pedig nem tudja, hogy mivel lepje meg szeretteit, ha szeretné, ha a megajándékozott maga választhatná ki a neki legjobban tetsző terméket, a GLOBERO akkor is személyre szabott megoldást kínál: vásároljon Ajándékkártyát Karácsonyra és bármilyen más ünnepi alkalomra! A Megajándékozott garantáltan örömmel választ majd a GLOBERO bútorok és design kiegészítőink közül. Személyre szabott igényei szerint 50.000 forinttól 500.000 forintig válogathat a GLOBERO Ajándékkártyák között!

Egyedi diófa bútor, tömörfa étkezőasztal

Ha az ünnepre összejön a család, a baráti kör, kényelmesen le tudja ültetni őket egy igazán elegáns, egyedi gyártású, tömör diófa étkezőasztal mellé. Ez a bútor, hasonlóan a többi GLOBERO berendezési tárgyhoz, könnyedén harmonizál bármelyik helyiséggel, legyen szó bohém, minimál vagy épp elegáns, letisztult stílusról. A tömörfa szerkezetek, a natúr fa színek stílusos megjelenést és exkluzivitást sugallanak bármelyik helyiségbe is kerül ez a bútordarab. Ma már az is fontos szempont, hogy a GLOBERO bútorok készítése során nem használnak káros anyagokat. Az alapanyagok egyedi megmunkálása eredményezi a legmagasabb minőséget és a különleges textúrákat. Az elegáns ebédlőasztalon kívül a többi GLOBERO bútor is megrendelhető egyedi méretben – az ár a méret függvényében változhat.

Aligha van olyan lakás ahol időnként ne lenne érdemes újragondolni a teret leginkább meghatározó bútorok színét, formáját, elhelyezkedését. A GLOBERO kínálatában található számos lélegzetelállító prémium bútor. Ezek sztárja a moduláris beltéri kanapé, óarany színben. Ez a kanapé azoknak ajánlott, akik elegáns, fényűző és tartós bútort keresnek. A kanapét a legigényesebb felhasználók számára tervezték, akik különös figyelmet fordítanak a kidolgozás minőségére és a részletekre.

Tudjuk, hogy a lakótér melegségét nagyban meghatározzák a felhasznált textiliák. A GLOBERO-nál kiváló minőségű bársonnyal bevont, pihe-puha párnák otthonosságot, melegséget, ünnepi hangulatot sugároznak és tökéletes relaxációs zónát alkotnak.

Az egyéni ízlésre szabott design bútorok között kiemelkedő darab az Art DUANA beltéri fém komód. Ez az egyedi megjelenésű fém komód hangulatos kiegészítője lesz otthonának. A bútor minden környezetben megálja a helyét, indusztriális, egyedi, minimál stílusával.

Végül gondoljunk az ünnepi hangulatra, az ünnepi fényekre! A GLOBERO kortárs designerek által tervezett alkotásai a meghittség és az egyediség szerves egységét alkotják. Karácsonyi díszeink mindegyik stílusban illeszkedik a többihez és a legtöbb otthon stílusához, ezért a GLOBERO minőségi karácsonyi  díszek önálló dekorációként, vagy a már meglévő dekoráció bővítésére is használhatóak. Exkluzív, egyedi és limitált darabok azoknak, akik csak a legjobbat szeretnék.

Ha pedig a család minden tagjának szinte személyes barátjává váló karácsonyi díszt keres, olyat, ami minden évben újra és újra elvarázsolja mindazokat akik látják, akik számtalan apró szépséges titkot akarnak felfedezni, azoknak ajánljuk a „Tornyos házikók fenyőkkel” ünnepi lakásdíszt, ami egy tehetséges kortárs művész különleges alkotása. A művész kerámia alkotásával egyedi, szerethető figurát alkotott, mely gondosan kidolgozott részletein túl, az igényesség színeiben is jelentkezik.

Mindez azonban csupán egy-egy ötlet a gazdag és különleges GLOBERO honlap kínálatából. Nézze meg és találni fog benne ízléséhez, pénztárcájához illő bútort, design tárgyat, ajándékot, amivel sok örömöt okozhat! A GLOBERO célja, hogy ebben maximális segítséget nyújtson Önnek, hogy felejthetetlenül szép legyen az ünnep!

Értesülj a Viszont.hu legfrissebb híreiről!

Ha biztosan látni szeretnéd a viszont.hu posztjait,

1. akkor a Facebook oldalon a fej részben klikkelj a jobb oldali három pontra!

2. Ekkor megjelenik egy legördülő menü, ahol a “Követési beállítások”-ra kell kattintani,

3. itt pedig a “Kedvencek”-re, végül legalul a kék “Frissítés” gombra és ezzel kész!

Ezután a posztjaink a hírfolyamodon feljebb fognak megjelenni és nem maradsz le róluk. Köszönjük, ha így teszel, ezzel nagyon sokat segítesz nekünk! Cserébe ígérjük, hogy a korábbiaknál is érdekesebb írásokkal fogsz találkozni! 

Mennyire tetszett Önnek ez a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a cikket.